Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Lønn

Lønn er komplisert og regelverket for lønn endres stadig. For små bedrifter er det vanskelig å holde seg oppdart på nye lover og forskrifter som er relatert til lønn. Derfor lønner det seg å overlate hele, eller deler av arbeidet med lønn og lønnskjøring til oss. Våre medarbeidere er til enhver tid oppdatert på endringer i lover og regler som gjelder lønn.

Lønn, lønnskjøring og lønnshåndtering

Det er få ting på en arbeidsplass som er viktigere enn lønn. Feilaktig lønn kan skape mange konflikter og dårlig arbeidsmiljø. Derfor lønner det seg å overlate hele, eller deler av lønningsarbeidet til oss. Vårt lønnssystem garanterer en sikker lønnsutbetaling. I tillegg er vår lønnskjøring og lønnshåndtering effektiv.

Fordeler med ekstern lønnshåndtering

Overlater du lønnsfunksjonen til oss får du en enklere hverdag, med effektiv lønnshåndtering, og frigjort tid til å fokusere på kjerneaktiviteter og andre viktige oppgaver i bedriften. Bedriften sender lønnsgrunnlaget til oss og vi tar oss av resten. Ved å benytte oss til kjøring av lønn oppnår du følgende fordeler:

Våre medarbeidere er til enhver tid oppdatert på endringer i lover og regler som gjelder lønn.

For mer informasjon om lønn kontakt Vest-Telemark Rekneskapsservice AS.

Share on Facebook

Logg inn