Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Autorisert Regnskapsfører

Autorisert regnskapsfører Sigvart Asle Lie er daglig leder i Vest-Telemark Rekneskapsservice AS. Vest-Telemark Rekneskapsservice AS er et autorisert regnskapsførerselskap som primært tilbyr regnskaps- og økonomitjenester til bedrifter i Telemark og Setesdal.

På grunn av at vi har planer om å videreutvikle datasystemene våre til på et skybasert system ønsker vi også å tilby våre tjenester til kunder som holder til utenfor nærområdet vårt.

Autorisert regnskapsfører- våre verdier

Vi ønsker å alltid ha kunden i fokus, høy kvalitet på våre regnskapstjenester og at vi leverer til avtalt tid. Vi tilstreber å være serviceorienterte og konkurransedyktige på pris.

Kontakt Autorisert regnskapsfører Sigvart Asle Lie for mer informasjon om våre regnskapstjenester.

Hva er en autorisert regnskapsfører?

En autorisert regnskapsfører er en regnskapsfører som er godkjent av Finanstilsynet. En autorisert regnskapsfører har rett til å utføre regnskapsføringstjenester for andre bedrifter og organisasjoner. En autorisert regnskapsfører må oppfylle kravene i regnskapsførerloven om utdanning og praksis, og må til enhver tid være oppdatert på gjeldende skatte- og avgiftsregler.

Autorisert regnskapsfører gir kvalitetssikrede regnskap

En autorisert regnskapsfører å lager regnskaper på en pålitelig måte. En autorisert regnskapsfører bistår også med rådgiving og økonomistyring. En autorisert regnskapsfører gir ledere, styret og eiere et viktig styringsverktøy gjennom å lage nøyaktige regnskap.

Andre aktører som myndigheter, investorer, banker og leverandører kan også være interessert i en bedrifts regnskap. Derfor er det viktig at en autorisert regnskapsfører har ansvaret for regnskapet. leverer kvalitetssikrede regnskapsrapporter.

Share on Facebook

Logg inn