Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Oppdragsavtale og fullmakter

Alle autoriserte regnskapsførere plikter å inngå skriftleg oppdragsavtale med oppdragsgiver. Vi har derfor opprettet avtaler med alle våre kunder som spesifiserer våre og oppdragsgivers plikter i forbindelse med det løpende oppdraget. Avtalen vil bli tilpasset oppdraget og tilføyet evt. avtale om forretningsførsel.

Vi bruker standardavtalen frå Regnskap Norge (tidligere NARF) med tilpasninger til det aktuelle oppdraget. Avtalen er satt inn nedenfor. Les gjennom denne før vårt første møte.

For å kunne hente inn og levere ligningsdata, ordne med lønn og terminoppgaver og eventuelt betale regninger for deg er vi og pålagt å ha særskilte fullmakter for dette. For å registrere oppdraget vårt og få sendt nødvendige offentlige oppgaver må vi sende en særskilt melding til Brønnøysundregisteret.

Identifikasjon

Vi er nå også pålagt å dokumentere våre kunders identitet og ber om at du tar med bankkort, førerkort eller pass ved vårt første møte for å ordne oppdragsavtalen.
Kontakt oss for spørsmål vedrørende oppdragsavtale og fullmakter.

Under finner du standardvilkårene fra NARF (nå Regnskap Norge) i nedlastbare PDF-er.

RN - Standard leveransevilkår 2017
Standard oppdragsavtale VTR AS

Share on Facebook

Logg inn